2021 Yılında Burcunu Neler Bekliyor?

2020 yılı hepimizi bir bakımdan zorladı, ama en önemlisi ortak bir pandemi süreci oldu. Kimisi saçlarını boyadı, kimisi saçlarını tıraş etti. Şimdi hazırlıklı olun, 2021 yılında başınıza neler geleceğini öğrenebilirsiniz. 2021 yılında burcunuzu neler bekliyor, neler olacak sizler için derledik topladık. Koç, boğa, ikizler, yengeç, aslan, başak, terazi, akrep, yay, oğlak, kova ve balık burçları 2021 yılına hazırlıklı olun!

KOÇ BURCU – 2021

2021’de meydana gelecek tutulmalar Koç burçlarını etkileyecek. Koçlara tavsiye bu sene borçlanmayın, kariyerinizde çalışkan olmalısınız. 26 Mayıs civarı parasal konulara dikkat etmeleri lazım, 10 Haziran’da tam para alanlarında bir tutulma gerçekleşecek. Koçların maddi olarak yılın ilk yarısına biraz daha dikkat etmeleri gerekiyor. Hem aşkta hem ilişkilerde hem parasal konularda Koçların nisan ayından sonra yüzü gülüyor diyebiliriz.

BOĞA BURCU – 2021

Boğa merkezine kendisini alacak ve almalı da. Mayıs ve haziran ayında iki tane tutulmamız var, tutulmalardan boğalar etkileyecek. 23 Mayıs civarında hayatlarında çok önemli dönüşümler var. İlişkilerle ilgili bir kriz atlatabilir veya bir karar verebilirler. Boğa burçlarının hayatlarında ne başladıysa bunların sonucunu alma etkileri yılsonunda devreye girecek. 22 Şubat ve 13 Nisan civarında da hareketli bir dönem geçiriyorlar. Ayrıca ilişkilerde 4 Mayıs – 28 Mayıs arasında, 11 Ağustos – 5 Eylül arasında ve 2 Ekim – 30 Kasım arasında çok şanslılar.

İKİZLER BURCU – 2021

2021 dönüşüm senesi olacak. Parasal konular, miras, nafaka, başkalarından gelen kazançlar açısından zor bir sene. Bir başkasından gelen kazançları varsa, buradan gelen gelirlerde bazı sıkıntılar, kesintiler yaşayabilirler. Çalışarak yoğun bir sene geçirecekler. Ev değişiklikleri yaşayabilirler. Özellikle Merkür retrosu dönemlerine dikkat etmeliler. Parasal konularda o döngülerde daha dikkatli davranmalarında fayda var. Bu sene İkizler için aşk senesi değil. Daha çok kendilerini değiştirip, karar alma senesi olacak.

YENGEÇ BURCU – 2021

Yengeç burçlarının hedefleri ve yapmak istedikleri çok fazla öne çıkacak. Yengeçler çok hassas burçlardır, duygular onlar için önemlidir. Burada dönüşüm geçirerek kendilerini sevmeyi, kendilerine odaklanmayı öğrenecekler. İlişkilerde biraz zorlanabilirler. Kendilerini beslemeyi, kendi hedeflerinden gitmeleri gerektiğini öğrenmeleri lazım. Aşkta özellikle 22 Haziran – 16 Temmuz arasında çok aktif bir dönem var.

ASLAN BURCU – 2021

Aslanlara baktığımızda, kariyer alanında tutulmalar çok aktif gözüküyor. Aile içinde yaşadıklarıyla toplum önünde durdukları yer arasında dengede durmaları gerekecek. Ailevi konularda bazı karışıklıklar yaşayabilirler. Mayıs, haziran ve kasım ayları bu anlamda bir hayli etkin olacak. Diğer taraftan kariyerle ilgili çıkış noktaları çok yüksek. Önemli başarılar elde etmeleri çok olası gözüküyor. Bilhassa mayıs aylarında aktif etkiler bulunuyor. İlişkiler açısından 17 Temmuz – 10 Ağustos arasında çok iyi bir Venüs transiti alıyorlar. Aynı zamanda nisan ayı etkin olacak. Parasal konularda ağustos ayına çok dikkat etmeleri gerekiyor. Sağlıkta üreme organları, mide ve sindirim sistemlerine bu yıl dikkat etsinler. Mineral ve vitaminlerini ihmal etmesinler.

BAŞAK BURCU – 2021

Ciddi deneyimsel bir dönem geçiriyor. Bu etki 2020’de başlamıştı. İlişkiye bakış açılarını tümden restore ediyorlar. 2021 onlar için bir ilişkiye tutunma değil, yalnızlaşma senesi olacak. Hayatlarında biri olsun diye mücadele etmeleri onlara yaramayacak. Mesleki konularda nisan ayından sonra güzel olaylar, fırsatlar, terfiler yakalama şansları var. Tabii haziranda ve 11 Ağustos – 5 Eylül arasında aşk ve duygusal alanlarda şanslılar. Kariyerlerinde haziran ayı bir hayli aktif gözüküyor. Sağlıkta bu yıl insülin direncine ve şeker eğilimlerine bir parça daha dikkat etsinler.

TERAZİ BURCU – 2021

Terazi burçları 2020’de parasal konulara dikkat etmeli. İçe dönme ve biraz yalnızlaşma senesi geçiriyorlar. Kendileriyle kalma arzuları çok yüksek olacak. Ancak nisan ve eylül ayında Jüpiter onları destekleyecek. Ev değişikliği, taşınma, yer değiştirme, hayatlarını organize etmeleri söz konusu. Bu yıl haziran ve eylül ayında maddi konularda dikkat etmeleri gerekecek. Kendi işlerini yapıyorlarsa, ticari bir işleri varsa vergiyle ilgili sistemlere, alacak vereceklere biraz daha dikkat etmeleri gerekiyor. Ekim ve aralık arasında hareketli bir dönem geçirecekler.

AKREP BURCU -2021

Bu yıl tutulmalar Akrep burçlarının direkt hatlarında gerçekleşecek. İlişkiler, ilişkilere bakış açıları, ilişkiyi değerlendirme halleri, o ilişkinin içindeki yerlerini çok sorguladıkları bir yıl olacak. Ani bir kararla evlilik işine geçebilirler. Ancak evlilerse bu alanları sorgulayacak bir dönem geçirecekler. Bazı zorlukları aşmaları ve pes etmemeleri gerekiyor. Ortaklı işler, iş teklifleri ve fırsatlar için çok aktif bir sene geçirecekler. Özellikle mayıs ve ağustos arasında hayli hareketli etkiler var. 22 Şubat – 13 Nisan arasında ilişkiler alanında biraz değerlendirme dönemindeler.

YAY BURCU – 2021

Çok çalıştıkları, yoğun oldukları bir sene olacak. Bu anlamda disiplinli olmak gerekiyor. İşte ve mesleki konularda, kendilerini gösterme, ispat etme, yeni fırsatlar yakalama açısından çok olumlu gelişmeler gözüküyor. Hem işte hem de özel hayatlarında gardlarını iyi almalarında, uyanık olmalarında fayda var. Yaylar hayata pozitif baktığı için herkesin aynı şekilde baktığını zannederler. Ancak bu sene dikkat etmeleri gerekiyor. Parasal konularda şanslı burçlar arasındalar. Girişim yapmak istiyorlarsa nisan ve eylül arasında şanlı bir dönemleri var. İlişkilerde şubat ayı hareketli olabilir. Mayısla haziran arasında mücadele artacak. Rekabet ettikleri konularda savaşmak zorunda kalacaklar. Parasal konularda şubat ayına dikkat etsinler.

OĞLAK BURCU – 2021

Sorumlulukların arttığı bir süre olacak. Özellikle yükselen burcu Oğlak olanların parasal sorumlulukları artmış olabilir. Bu anlamda değerlerini yeniden inşa ediyorlar. Değer verdiklerini yeniden düzenlemeye çalışıyorlar. Ama nisan ayından sonra parasal konularda Oğlaklar çok rahatlayacaklar. Nisan ile eylül arasında maddi alanlarına girecek Jüpiter onları çok rahatlatacak. Aşk ve ilişkiler alanında yeniden hedeflerini belirliyorlar. Bu yıl daha çok Oğlaklar için büyüme senesi değil. Olanı koruma, fırsatları değerlendirip biraz daha korunaklı gitme yılından geçiyorlar. Aşk için de dikkatli olmaları gerekiyor. Yeniden yapılanma, ilişkilerle ilgili enteresan deneyimler kazanma şansları da var. Haziranın tamamından 20 Temmuz’a kadar olan dönemde ilişkilerle ilgili önemli etkiler var. Kopmalar, yeniden değerlendirmeler olabilir. Her türlü ikili kontaklarda biraz zorlanabilirler.

KOVA BURCU – 2021

Özellikle yükselen burcu Kova olanların parlama, öne çıkma, çıkış yapma senesi değil. 2021 tutumlu bir sene olacak ve biriktirmenin kıymetini anladıkları bir seneden geçecekler. İzleme, geriye çekilme senesinden geçiyorlar. Şubat ayına bu anlamda dikkat etsinler ama güçleniyorlar. Ev ve yuva alanları çok öne geçiyor. Biraz iş ve kariyer alanları arka planda kalabilir. İşten ayrılma kararları, evden çalışma, kariyerin geride kalması durumu söz konusu olabilir. 21 Temmuz – eylül arasındaki dönemde ilişkilerde mücadele açısından yoğun bir ay geçirecekler. 21 Şubat – 16 Mart arasında dikkat çekecekleri, Venüs’ün enerjisinin onlarla olacağı bir zaman dilimi olacak.

BALIK BURCU – 2021

Balıklar 2021’de hedeflerini yeniden dizayn ediyorlar. Çok fedakarlık yaptıkları, saçını süpürge ettikleri insanlarla ilgili bazı kararlar alabilirler. Nisan ile eylül arasında masraflara dikkat etmeleri gerekiyor. Para alanında aktif bir seneye başlıyorlar. 22 Haziran – 16 Temmuz arası bekarlar Balıklar aşk ve ilişkilerde çok sürpriz gelişmeler yaşayabilir. Evlilerde ise çocuk etkisi var. 11 Ağustos – 5 Eylül arasında eğer bekarsanız evlilikle ilgili adım atma, iyi fırsatlar değerlendirme, kazançlar için güzel etkiler var. Balıklar için şubat ayı çok hareketli geçecek. Arkadaşlar ve sosyal çevre çok net bir biçimde değişiyor. Sağlıkta kemik alanlarına özellikle dişlerine dikkat etmeleri lazım. Karaciğerle ilgili hassasiyetleri varsa bu konuya biraz daha dikkat etmelerini öneririm.

Hemen Rahatla: Meditasyon Nedir, Ne İşe Yarar?
Aromaterapi İle Stres Azaltın

Bir yanıt yazın

My Cart
Close Wishlist
Kapalı Son Görüntülenen
Compare Products (0 Products)
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Categories